pinokyo hikayesi 

kapat
  1. hepimiz biliriz bu tahta kuklanın hikayesini ama küçükken farkedemediğim şimdilerde tekrar izleyince muhteşem bir şekilde yalan konusunu eleştirdiğini anladığım yalnızca bir çizgi film olmayan muhteşem bir hikayedir. perinin yalan atmasın diye burnunu uzatma sihri yaptığı pinokyo yalan attığı zaman burnu uzar ve herkes onu o halle görürü ve yalan attığını anlar ve pinokyo utanır bu yaptığından, ayrıca pinokyonun en büyük hayali olan gerçek bir çocuk olması için yalan atmaması gerekmektedir. belki biz gerçek insanız ama doğru bir insan olmalıyız. bunu da her zaman dürüst davranmakla kazanabiliriz.
    #3597444 (xefo7, 29.06.2008 20:04)

© 2008 - uludağ sözlük

pinokyo hikayesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. pinokyo hikayesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pinokyo hikayesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nefes nefese » doktorun hastasindan nefret etmesi » turkiye cumhuriyeti nufus cuzdani » tevitol » gunluk hayat » chaos theory » brad bellick » gabriel garcia marquez » paranormal phenomena » viski cacik » disko krali » trt de iran dizilerinin yayinlanmasi » hastalarin hastalardan nefret etme nedenleri » tudeh » saldiray abi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » marmara 34 » 60 genclik » ask borusu » hey » otobuste sikisip bayginlik gecirmek » azuhaha » ua cennet » trt nin irib le girdigi is birligi » turk aile yapisi » azimle sican mermeri deler » geri donusum kutusu » arda turan in umit milli takimda oynamasi » adim adim ibnelik » balm » kastamonu