pink pop 

kapat
  1. hollanda , landgraaf'ta geleneksel olarak gerçekleştirilen avrupa'nın en büyük müzik festivallerinden birisidir.
    bu sene , benim de katılacağım , 30 mayıs - 1 haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek festival katılımcılarından bazıları da şöyle :
    incubus , alanis morisette , foo fighters , rage against the machine , porcupine tree...
    #3459595 (Ariel, 28.05.2008 15:29)
  2. metallica nın bu sene en enerjik konserlerinden bir tanesine imza attığı festival.
    #3781735 (Corkcuk, 07.08.2008 00:52)

© 2008 - uludağ sözlük

pink pop başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. pink pop ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pink pop nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tokat » not seni seviyorum » araf » behold the man » bilgisayar » insanlik onuru iskenceyi yenecek » ne istedigini bilmeyen erkek » football manager 2009 » hifzi topuz » dun uye olanlar » ranini » debit note » acz ve fakr » vicortus » yasadigi mutsuzlugu kizina miras birakan anne » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kapitalizm » 1971 » deniz feneri dernegi » ne emmeye gelirsin ne de gommeye » ugur dundar » acc » zamana ve mekana gore degisen seyler » esofman ipini kemirmek » buyuk ortadogu projesi » memur olmak » isik ve sevgiyle kal » solculari taniyinca sagci olmak » anlattigi fikra tutmayinca birden ciddilesen adam » anatolianrock » aura