pink floyd the wall 

kapat
  1. alan parker'ın yönetmenliğini yaptığı, roger waters'ın senaryosunu yazdığı 1982 yapımı film. pink floyd'un the wall albümüne çekilen filmde maalesef hey you yoktur.
    filmdeki tek ana karakter olan pink'i de bob geldof canlandırmaktadır.

http://en.wikipedia.org/wiki/Pink_Floyd_The_Wall

yazmıştım 1 ay kadar önce. sonra sağolsun modlardan x tanesi, hiçbir şekilde haber vermeden -ki zorunda da değil, bu girdiyi the wall başlığına boca etmiş. şimdi, girdinin silinmesi, oraya buraya atılması vesaire değil benim derdim. alan parker'ın yönettiği ve roger waters'ın senaryosunu yazdığı, isminin içinde de the wall ibaresi bulunan kaç tane "şey" var bu gezegende tanımlı olan? ben söyleyim. 1 tane. g.tümden sallamıyorum, kaynak gösteriyorum, yok hala inatla aynı tas aynı hamam.
    #1545998 (stockton to malone, 20.04.2007 03:07 ~ 03:08)
  2. http://www.imdb.com/title/tt0084503/
    #1546158 (aftermath, 20.04.2007 04:06)
  3. bazı filmler vardır genzinize oturur...

*

*
    #2195013 (lost control, 25.08.2007 03:58 ~ 04:00)
  4. kara bir 44 sabahında,
    acımasız bir şafak söküyordu,
    cephe komutanı,
    çekilme emri verecek iken,
    yıldaman devam edin,
    emri geldiğinde,
    ve diğer birlikler,
    bir süreliğine,
    düşman tanklarını püskürttüğünde,
    generaller teşekkürlerini bildirdiler,
    ve böylece anzio mevzii tutulmuştu.
    "kaybedilen birkaç yüz sıradan yaşamın sayesinde."

(bkz: the wall)
    #2208065 (lost control, 27.08.2007 12:31 ~ 11.07.2008 21:59)

© 2008 - uludağ sözlük

pink floyd the wall başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. pink floyd the wall ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pink floyd the wall nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gevorg davtyan » ryuk » fool s garden » 1637 » bevan docherty » 1610 » serkan turk » bus driver » 1588 » sanya richards a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games