pineapple express 

kapat
  1. superbad' ın yapımcıları tarafından yapılan film.

o zaman hiç vakit kaybedilmeden izlenilmesi gereken yapım.
    #3792042 (karanlikta gizlenmis isik, 09.08.2008 09:31)
  2. ayrıca knocked up ile de bizi gülmekten kıran insanların yarattığı bir film. seth rogen varsa zaten hiç tereddüt etmeden gidilmesi gereken bir filmdir.
    #3797142 (konforlu tabut, 10.08.2008 12:45)
  3. seth rogen'e ragmen begenmedigim, imdb.com'daki ratingine sasirdigim, cok istememe ragmen gulmedigim, gulemedigim filmdir.
    #4312480 (ne icindeyim zamanin, 03.12.2008 14:32)
  4. orta karar bir komedi filmi. imdb'deki ratinginin sebebi marijuana konulu olması sanırım amerikalılar nedense bu tarz filmlere bayılıyor.
    #4416443 (hardstyleismystyle, 25.12.2008 22:20)
  5. orta üstü kalitede ve iyi bir komedi filmi...
    seyrederken klişe gibi algılanabilir bir hikayesi var ama motifleri ve karakterleri ile farklılığını ortaya koyuyor. "klişe" ya da "hmmm" yorumu yapılacak film değil. seyir zevki olan bir film ve kendine ait bir jargon oluşturmuş...
    filmde james franco çok iyi bir iş çıkarmış ve komik bir karakteri, saul silver'i ortaya koymuş.
    --spoiler--
    peace bro. one love!
    --spoiler--
    seth rogen filme hem senaryoda hem de dale karakteri ile oyunculukta katkıda bulunmuş.
    yönetmenliğini genç david gordon green üstlenmiş.
    #4790413 (barutyiyici, 02.03.2009 02:34 ~ 02:49)
  6. izleyince kendimi dale karakterinde bulduğum film. sonrası kötü...

uyarı! aşağıda anlatacağım hikaye fena halde film hakkında spoiler içermektedir!

herşey son zamanlarda çıkmış komedi filmi aramamla başladı. sürekli jarmusch, fellini izlemek insanı yoruyor yau... Neyse sonra bu son zamanlarda çıkmış komedi filmini edindik. tam komedi değil falan dediler, bölesi daha iyi zaten dedik falan neyse...

bu dale karakteri topluca ve hafif göbekli, yanaklı manaklı, biraz tezcanlı, realist ve mal olmayan karakteri ile "aha" dedim "bana benziyo la bu biraz"... Bunu herkes yapar hacı, bunda bişi yok... küçükken de zıpaydırmene benzediğimi düşünüyodum mesela, çünkü o ara örümceklerle takılıyodum... neyse aybalam şimdi bu adam üniversiteden yeni mezun olmuş ve o iş konusunda arada kalmışlığını yaşıyor. ne kadar trajiktir ki, bir de lise'de okuyan güzel bir sevgilisi var...! ...Koltukta kaymaya, çökmeye başladım artık ben... Biri birazdan "anaa bu bizim doğu değil mi laaa" diyecek... bir de arkadaşı var ot çeker, paspal yaşar, "one love, peace" falan der, reggae takılır falan... ona benzer bir de arkadaşım var. o da tüm gün sigara içiyor, paspal yaşıyor, afedersin "nbr la göt tarrak sktr" falan diyo. pek fark yok, bi reggae tarafı tutmadı...
    aman allahım film beni anlatıyor paniklemeleri içersindeyken birden dedi ki iç sesim: "film sonundaki gibi, bu adamın yaptığını yapmak lazım!" yani hollywood filmi tamam ama, orda sosyolojik çıkarımlar yapıyor. james franco işin içinde; öle mal bir film ortaya koyar mı o muhterem. artık bu saçma durumdan kurulmak istiyorum. bakalım... ...in process...
    #5032066 (barutyiyici, 13.04.2009 15:54 ~ 16:13)
  7. orta karar, vakit israfı komedi. ama bazı yerler var ki, filmin gidişinden, gelişi farkedilmeyen bir zeka pırıltısı gösteriyor...
    #5170060 (aksam vakti bir kadeh sarap, 07.05.2009 21:19)
  8. yapımcıları, superbad denen iğrenç filmden sonra devam edip, 2-3 tane daha film yapmış bende sığır gibi hepsini izlemiştim. yine içlerinden en kralı superbad idi. fakat son knocked up'da resmen vakit kaybına uğradığımı unutup bu filmi de izledim. sonuç aynı, fuzuli vakit kaybı. " kah kah çok komikti mına goyim bayıldık ya bayıldık. " diyebilen bir adam görmedim, görsemde insan değidir. yada zeki değildir, ota boka gülen bir tiptir.

filmi, imdb'deki puanına güvenip izledim. bir daha tövbe o sitenin puanına göre birşey izlemem. güzel filmlere kötü, kötü filmlere iyi puan veren user'larını da zikmek isterim. hiç değilse my best friend s girl bu filme 500 basar ama gel gör ki onun puanı 5'lerde geziyor. bu filmin puanı ben izlediğim sırada 8.0'dı. bende, hayatın sırrını veriyor diye izledim. o puana sahip bir komedi filmi ancak hayatın sırrını verebilirdi.

filmin konusundan bahsetmeye gerek yok. sığır, esrarkeş, posta görevlisi karakter torbacı arkadaşıyla sık sık takılmaktadır. ancak birgün bu torbacının, patronu birini öldürürken postacı bunu görür ve patronda olayı çakar. sonrada olaylar gelişir. izlemeye gerek duyanlar varsa buyursunlar.
    #5170142 (dark jedi in da house, 07.05.2009 21:33)
  9. seth rogen in yine beklentilere cevap veren oyunculuğuyla pineapple express denen marijuana türünün karışması sonucu ortaya çıkmış kafa yapan bir komedi. ayrıca o haçtan yapmak isteyenler aşağıda yer alan resme bakabilirler ama yapmak iş eğitimi dersinden 10 almak kadar zor.*
    http://www.facebook.com/p...1357767&id=1417140016
    #5175318 (dananinkuyrugu, 08.05.2009 22:12 ~ 22:13)
  10. türkçesi ananas ekspresi olmakla birlikte arşivinizde sağlam başka bir film yoksa izlenebilenecek orta şekerli komedi filmidir.
    #5175360 (Felix, 08.05.2009 22:17)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

pineapple express başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. pineapple express ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pineapple express nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about pineapple express. Copyrights of the articles are belong to their authors.