pinar reyting 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. reyting
  2. reyting reyting
  3. reyting canavari
  4. reyting hamdi
  5. reyting rekorlari kirmak
  6. kiroyum ama reyting bende
  7. guzel olmazsa reyting almaz
  8. seks her zaman reyting yapar
  9. reyting ugruna cignenen cesetler
  10. beyaz show un reyting kaybetmesi

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» the godfather » tut sunun ucunu doseyelim abi » araplarda bastirilmis cinselligin uyduda patlamasi » huseyin hatemi » kuzey isiklari » my friend of misery » en fazla » yaran basliklar » abidin » 1 nisanda darbe yapmak » turkiye de arge muhendisi olmak » ms visual studio » kucuk menderes » abdullah gul un excalibur u eline gecirmesi » it s gonna be me » suleyman demirel in siyasete davet edilmesi » dolmabahce sarayi » hayati diger insanlardan bir adim onde yasamak » fransiz kadinlari » haci muro » basliklari alt alta okumak » universite ortaminda hatun kaldirmak » ey muhammed nasilsin iyisin insallah » dadi » kahta nin tarihi eserleri » entry e bakiniz » camilla » formati yirtmak » pippo franco a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa