pin up kizlari 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. turk kizlari gitsin iran kizlari gelsin
  2. rus kizlari tedavulden kalksin turk kizlari gelsin
  3. turk kizlari gitsin italyan kizlari gelsin
  4. kizlari sabun yapalim rus kizlari yikansin
  5. izmir kizlari vs istanbul kizlari
  6. izmir kizlari vs rus kizlari
  7. mp3 kizlari
  8. rus kizlari
  9. cin kizlari
  10. hi 5 kizlari

© 2008 - uludağ sözlük

pin up kizlari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. pin up kizlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pin up kizlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» harlem de siyahilerle rap yapmak » erzurum » deniz feneri » arcelik reklaminda dara ri rara diyen kadin » hossik » asik miyiz » yeni yili dansozle karsilamak » desmodus rotundus » gece yarisi havadan karadan 31 hedef vurmak » bosa cikmis volkan demirel bakisi » angelique buz » universite » derdim coktur hangisine yanayim » bir gecelik kizin basa bela olmasi » muhammed demir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cunning stunts » yaran diyaloglar » esens » you can t do that » arbalet » yan bahce » milletvekili » uludag sozlukte siliklik yoktur » hatir ceki » ugur demirpehlivan » essence » demirhindi » animal farm » rastgele ulke saldirisi » takimina gol atan futbolcunun kartini yirtan cocuk