pilotaj 

kapat
  1. anadolu üniversitesi shyo(sivil havacılık yüksek okulu) 'nun türkiyedeki tek bölümlerinden bitanesidir.mezun oluğunuzda sivil pilot olursunuz ki okumak hiçte kolay değildir. okurken her hafta dünyanın büyük başkentlerine gidersiniz.özel yetenekle adam alırlar(torpil yok deselerde var) ben 3 yıldır uğraşıyorum yine denicem bu sene.ama siz denemeyin bana rakip çıkarmayın boş yere..
    #170749 (paradoxy, 15.04.2006 11:01)
  2. bir hava taşıtını yönetme.
    #1621892 (ciplak turnagagasi, 08.05.2007 19:11)
  3. her yıl yüzlerce kisinin basvurup sadece 10 tanesinin alındıgı bölüm. sivil havacılıgın belkemigidir.
    #2095837 (simdi anani laciverde boyadim, 08.08.2007 22:29)

© 2008 - uludağ sözlük

pilotaj başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. pilotaj ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pilotaj nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kadri celik » uslamlama » here comes the sun » cehennem degnekcisi » yagmur kasifoglu » bayramda aragonesin elini opmek » 3 ekim 2008 aktutun karakoluna pkk saldirisi » aksam oldu huzunlendim ben yine » ben butonunun sebep oldugu psikolojik sorunlar » turk » hic » evin » kopete » ilk cinsel deneyimini fille yasayan fare » munkariz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » reklam yasagi » kadirusagi koyu » tu kaka bana » akasha » zakk wylde » adini bildigi herkesi facebook una ekleyen insan » hayat » rapidshare » yazarlarin quit mesajlari » ayni sayfada yazan cinsel icerikli basliklar » sumeru » nickimicinotuzharfgerekiyormus » banu guven » rat salad » guvenilirlik