pijamali ayilarin turk kiz takintisi 

kapat
  1. öncelikle belirtmek istiyorum ki bu bakınızı doldurmadan edemedim çünkü sözlüğün böyle bir başlığa ihtiyacı var.
    Öncelikle ilk entry'i tanımlamaya çalışayım:
    1.kelime: pijamalı, sakıncası yok
    2.kelime: ayı, gayet normal hayvan
    3.kelime: türk, heyt be ne biçim kelime di mi*
    4.kelime: kız, olsada yesek diyenler için ideal
    5.kelime: takıntı, rahatsız bişe

bunlar normal insan tarafından "türk kızlarının ayılı pijama takıntısı" olarak birleştirilirken, hiperaktif ve espri patlatmaya hazır olan kimse(ki kim olduğunu şu anda gerçekten bilmiyorum şahsına kastım yok sözlüğe kastım var) bunu altına yazıveriyor. Ve bunun amacı ne işe yaradığı gayet belirsiz. *
    #1921639 (venividivici, 12.07.2007 22:44)

© 2008 - uludağ sözlük

pijamali ayilarin turk kiz takintisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. pijamali ayilarin turk kiz takintisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pijamali ayilarin turk kiz takintisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» angelique buz » butunluklu algi » enes » uhde » page hamilton » yazar olmak isteyen fenerlilere nick onerileri » almanca » sir isaac » deli osman » sick again » feather geranium » beyin » bon iver » rastgele ulke saldirisi » hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden kiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » beyaz show » agzin yara oldugu donemler super yemekler olmasi » resident evil degeneration » o cocuklari » don demeyi unuttum » when the walls go down » cheapdeath » ergenekonu savunuyorum mutluyum » erotic asphyxiation » dindarlari anlayamamak » bim » cooler than jesus » rafet el roman » cogul kisilik » olum mecliste vekiller teklif ediyormus