piezo 

kapat
  1. bazı elektrik gitarların içinde bulunan manyetik.Akustik tonu almanızı sağlar. (bkz: rg prestige 1620 gx)
    #88253 (hendrix, 25.02.2006 22:02)
  2. uygulanan basinc kuvvetine karşılık olarak küçük elektiriksel sinyaller veren maddelere verilen isimdir. örneğin saatlerde kullanılan quartz metali, kendisine uygulanan kuvvete karşı saniyede bir elektiriksel sinyal vererek saatlerin düzenli olarak çalışmasını sağlar.
    #3600823 (elalemin derdi, 30.06.2008 16:11)

© 2008 - uludağ sözlük

piezo başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. piezo ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu piezo nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» chazsmyr dhuunyl » turkut » hic » ev arkadasi » takimin icinden petrol cikaracak halimiz yok » oha dedirten gol videolari » dshk » zlatan ibrahimovic in nac brada ya attigi gol » sicko » coconut tequila » besiktas » katy perry » sehrin kaosunda cirilciplak ve sonsuz ozgur olmak » bukle bukle saclara sahip kizlardaki guzellik » cagatay » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yeni baslayanlar icin yeni baslamak » huzunlu zamanlarda fotograf cektirmek » schizo » var misin yok musun george bush » gloria golf resort » babanin sevgisinin anlasildigi anlar » daniel guiza nin turkiye de gol krali olmasi » rolans » devamli bel alti baslik acmak » second life » bir derdim var yasanmisliklari » muslum gurses » butafor » olu sessizligi » cool tequila