pietro pacciani 

kapat
  1. silik hanemdeki dokuz entry'nin dokuzu da daha önce karşıladığım yazarların artık ''böyle bir yazar aslında yok'' statüsüne kavuşmasındandır. ne bahtsız bir yazardır pietro ki kendisine ''hoşgeldin'' demekten alıkoyamıyorum kendimi.
    haydi gel kıralım bu zinciri. ne dersin hoş olmaz mı?
    (pokezat, 02.11.2007 12:45)
  2. en çok kadınları sevendir.
    (pietro pacciani, 26.02.2008 23:59)
  3. (bkz: başını taştan taşa vurur gezer avare su)
    (pietro pacciani, 17.03.2008 22:09)
  4. 5n 1k sorularının hiç bir zaman cevabı olmayack kadar karışık. hangi şehir, hangi sabah, hangi vücut?. bunların hepsi ayrı bir muamma. kafasının içinde ki tilkileri de ne ile beslemekte çok merak ediyorum. malum; hayat, ekonomik koşullar, siyasi krizler vs'ler.
    (radak emikis, 23.03.2008 20:07)
  5. "bir satır de lafımın üzerine; hiç umrumda olmayan oylamayla kandırma kendini" diye mırıldanıyor; ben kanlı canlı yazar kişisi olarak dürtükledim kendisini, çektim kulaklarını denyonun.
    (pietro pacciani, 24.03.2008 18:44)
  6. hangi coğrafyada olduğu hakkında henüz bir bilgiye sahip olmadığım şahsiyet. şu an hangi şehrin oksijenini ciğerlerine çekiyor merak ediyorum. son olarak laflarımın, sözlerimin, vaatlerimin her zaman arkasında olduğumu, hiçbir şeyi kolpadan söylemediğimi bilmesini istediğimdir. bizim sözümüz kesin hükümler içerir. ironi mironi yüklü değildir.
    (radak emikis, 25.03.2008 18:00)
  7. nasıl birşeydir ki, tanımazsın, etmezsin, hiç görmemişsindir, varlığı fotoğraflarla kanıtlanmıştır ama, konuşmamışsındır, hatta, sesini bile duymamışsındır, ama oralarda biryerdedir ve iyi ki oradadır, iyi ki yazıyordur dersiniz. herkes kadar insan değil ama, bunu, onu tanımadan da anlarsınız. daha fazla bir şey. en azından tanıdığımız biri öyle söyledi ve biz ona inanırız. serseriliğinden zerre kadar sorumluluk hissetmediğini de anlayabiliyoruz üstteki entrylerden. ve bu bizi üzmüyor, ne kalacak yanına kar, son'a geldiğinde. geç tanışmış olduğuna üzünülen, fakat, aslında henüz tanışmamış olduğunuzu düşündüğünüzde oldukça hayıflanılan bir ademoğlu. gel de, üç, beş derin nefes alalım. kahve emrin olsun.
    (novakatinamite, 26.03.2008 13:27 ~ 17.04.2008 12:33)
  8. san siro 'nun tanrısı.
    (pietro pacciani, 31.03.2008 23:44)
  9. niçe hakkındaki entarisiyle şahsımı mest etmiş, kesmemiş orgazm çığlıkları attırmış kişidir kendileri.
    (bashar2, 05.04.2008 11:09)
  10. entrylerini onamasanızda, ki onu sevdiğiniz için yazılarını onamak zorunda değilsiniz tabii, sözlüğe girince ne yazmış, ne etmiş diye baktığım yazarım. şimdi biz radak emikis le bir badilist oluşturacak olursak, bu mister pietro listemizin en başında yer alacaktır. sözlük ortamlarında duygularla hareket eden, insan/yazar topluluklarına ne desen, ne söylesen boş olacaktır. yazar, yazarın arkadaşıdır, ve sadece o yazdı diye okumadan oylar. maksat sadece karma puan denen gereksiz yarışın içine girmek. ben onlardan değilim. mantık bende en yeterli argüman. ben sadece kendim gibi insanlarla iletişim kuruyorum HEPSi BU. şans eseri, tesadüfler silsilesi düzgün adam bunu biliyorum.
    (novakatinamite, 05.04.2008 11:28 ~ 12:42)
  11. bizden biridir.
    (suzan avci, 05.04.2008 21:55)
  12. boş vakitlerini çakmak tamiri ile değerlendiren bir arkadaşımızdır.
    (pietro pacciani, 17.04.2008 03:01)
  13. hayatı boyunca hayırsız, değersiz insanlarla karşılaşmış, karşılaşmaya da devam eden kişidir. nitekim kendiside değersiz ve hayırsızdır. masivaya ait parası pulu kılı yünü edeb ve ahlak kalıplarında nesi varsa paylaşan ancak daha halen insanları doyuramayan kişidir de. işte bu yüzden değersizdir. ama hiç kimsede bu kişiyle sigaradan, dertten, kederden, beladan gayrı bir şey paylaşmaz. bu yüzden de değersizdir kanımca. 3 liralık kuruyemişini 5 kişiyle paylaşır, herkesin önünde cebinde tutmaz, yekten yemez. parayı sever de sevmez de. ne hikmetse olduğu zaman son sigarasını, bir paket sigarasını, son 1 lirasını 100 lirasını sevdiklerine heba etmekten çekinmez, "al" demekten çekinmez, al bilmiştir vesselam. evine dönerken geriye sarfettikleri kalır. minik şehirlerin zırtapoz delikanlıları gibi, görmüş geçirmiş, yalamış yutmuş, açmış kapamış, etmiş bulmuş, atmış tutmuştur ve nihayetinde anlamlara mana yüklemeyi de öğrenmiştir. kendisiyle makara yaptıkça güldürmüştür, kendi de gülmüştür de aynı makaralarda başkalarının ağzında patavatsızlıklarla anılmayı hiç sevmemiştir.

üzerinden rahmet çekilmiş topraklarda içki masasını ibadethane ilan edenlerin, ne ruh ne kasret aleminde gerçekleştiremediklerini, etmek için ne 1 metre yol kat ettiklerini ne de ellerini bacaklarının arasından çektiklerini söyleyebilirim. ama yeni bir geyik türünü literatürlere sokabilecek kadar boş muhabbete kafaları çalışırken aynı şevkle fukaranın birine laf etmeyi de ağızlarından esirgemezler. 1, 2, 3, 10, 20 derken iyi niyetin kabak tadına geçişini izleriz.

ben en fukarasından, en akılsızından, en aptalından, en safından biri olayım amma patavatsız, bencil, çıkarcı, "ulen arabam olsa ne karılar kaldırırım bee" diyenlerden olmayayım, kendimi kandırmayayım.

ben hikayemin baş kahramanıyım, fuzuli' den fuzuli, ondan yadigar bin fukarayım, melamet mülk-i de perişan olayım.
    (pietro pacciani, 02.05.2008 22:09 ~ 06.05.2008 17:39)
  14. #3364185 nolu güzel bir giriye sahip olan yazar kişilik.
    (alone with everybody, 06.05.2008 16:07)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» uludag sozluk un kendine ait bir dili olsun kampan » yaran olaylar » komunistlerin evrimi » major ton antipatisi » zeki cevik ve ahlakli » kulak misafiri olunan yaran diyaloglar » evin esigindeki gelinin onune damdan testi atmak » vestel manisaspor bir balondu sondu » uludag sozluk yazarlarina taze meyve yedirmek » kadinlar » gazi bulvari » bos kalfa » lost forum » turkiye de kurulan ilk futbol kulupleri » gozlerin kisi uzerindeki etkileri » nihat kahveci » cennete giren bakire kizlarla sefa surer » nerelere dustuk yavv » adana kebap » james sawyer ford » salcali ekmek » yalan » iki maymunum var » alayliyiz alayimiz karsilikli sevdaliyiz » eglenceli radyo programinin sikindirik konugu » sozlukculerin popomundo karakterleri » menstrual dongu » ezikmutesebbis » salca a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa