pierre st 

kapat
  1. hoş gelmiş bir yazarımız. st pierre kilisesi'nin müdavimlerinden olduğu rivayet edilmektedir.
    (pierre st, 08.05.2008 19:20)
  2. kendi basligini kendi acarak kendine hosgeldin partisi duzenlemis yazardir.hosgelmistir.
    (errein, 08.05.2008 19:25)
  3. (bkz: #3373898)
    biraz daha büyümesi gereken bir arkadaş. (bkz: büyüycek abisi) (bkz: inşallah)
    (zedx, 09.05.2008 00:44)
  4. yeterince büyümüş ve akıllı,saygılı hoş gelmiş yazar arkadaşım.
    (getirmezemi, 09.05.2008 00:49)
  5. galatasaray'ın sampiyonlar ligi'nde kendi sahasında en farklı mağlubiyeti alan takım olduğunu söyleyen yazarın rumuzu. (#3379633)

http://www.uefa.com/compe.../match=1077226/index.html
    http://www.uefa.com/compe...ound=1485/group=1265.html

ben bir şey demiyorum linkler her şeyi anlatıyor.
    (minik mavi balina, 10.05.2008 17:08)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sozluk formati » ardi ardina bkz veren ibne » cirkin kadin yoktur » cikma teklifi reddedildikten sonraki ilk cumle » josh holloway in pipisi » korpe » bey i mukayaza » son iyi oylanan entrylere eksi oy veren ibne » ani harabeleri » erkek ise capkin kadin ise orospu » hakan tasiyan » paradise » mayina basan amerikan askeri tribi » tiki dili ve edebiyati » akin ipek » tolga gariboglu » three of a kind » alternatif spam mail senaryolari » leyla gencer » duzeltmen » tv de ikinci kez » frak giymeyen racep tayyip erdogan » bazen yaksan da gelmez » super mario » deniz atamturk » yabanci » windows media player » otobuste tavuk doner yiyen adam » centro cikolatali gofret a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa