pierre mardin 

kapat
  1. beşinci nesil yaran nickli yazar. *
    (mykalkan, 01.01.2008 14:28)
  2. şuraya yazıyorum ; ben ki yazdığım sözlüklerin sayısının çokluğuyla tanınıyorsam... bu yazarın efendiliğini, sözlük formatına hakimliğini, herşeyden önce de insanlığını hiçbir sözlük yazarında görmedim. nazik, kalp kırmaktan özellikle uzak olan çok değerli yazar arkadaşımdır benim. eh birde kan çekiyor yahu. ikimizde de göçmenlik var.

hoşgeldin...
    (hale yediler, 05.01.2008 19:41)
  3. hoş nickli yazar. (bkz: tanıdınmı beni) (bkz: o ateşli geceyi)
    (templar, 24.01.2008 02:11)
  4. fransız pierre cardin'in mardinli versiyonu...
    (alec yulin, 24.01.2008 02:14)
  5. aşık insan, kıskanıyoruz kendisini..

(bkz: yilbasini sevgiliyle birlikte gecirmek/#2887780)
    (bkz: sevdiginle birlikte bir gun gecirmek/#2887764)
    (derindusunur, 24.01.2008 02:15)
  6. paolo mardinli'nin kuzeni. **
    (revolter00, 24.01.2008 02:16)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» interneti facebook msn ve sozlukten ibaret sanmak » dolores o riordan » talat pasa » 1862 » haydi gel bizimle ol » akarat i mevkuf » menemen olayi » fasizmin kurbani turban » children of bodom » helezoni » duzce guven » abba » 502 » kin » badehane » protestan muslumanlar » kutsal degerlere hakaret » vaudeville for vendetta » alkollu yiyecek » windows update uyarilari sirasinda cikan fuck sesi » havuc yagi » veli toplantisi » ilk insan » filthy whore » lavaboda sac yikamak » zaman » sevgilisi olmayanlarin yapmasi gerekenler » killik » kuafor a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa