piercinge demir diyen insan psikolojisi 

kapat

1. bu insanın cahil olduğu aşikardır. istisnai olaraktan 'bilmiyorum ama öğreniyorum ayıp değil' klasmanına girebilirler. ayrıca bu insanların piercinge yer yer çivi bile dediği görülmüştür. *
    #3888025 (kamil yusuf, 29.08.2008 17:49 ~ 18:15)
  2. piercing'in çelik ya da gümüşten yapıldığını bilmeyen insandır.

(bkz: tetanoz olup ölmek)
    #3888034 (double cross, 29.08.2008 17:51 ~ 30.08.2008 13:41)
  3. "adamantium" diyen kimyacı loser'dan iyidir.
    #3888042 (karin, 29.08.2008 17:53)
  4. (bkz: piercinge çivi diyen insan)
    piercing'im oldugu için sık sık karşılaştıgım insan türü. çivi, demir, boncuk vb. çeşitlerle karşılaşmış ve hepsine cevap vermekten sıkılmışımdır. neyse biz size değil sizi bize alışınız.
    ayrıca;
    severek takip edecegim başlıktır. *
    #3888062 (crzytarantla, 29.08.2008 17:58 ~ 17:59)
  5. piercingin mıknatısla cekilebileceğini düşünen insandır. bunlar bilmezler mıknatısın titanyumu çekmeyeceğini. saf demirden gümüşten hatta bilemedin altından* yapıldığını zannederler piercingin. oysa ki piercingin kalitelisi titanyumdan yapılır ki üzerinde üreyen bakteri sayısı en aza insin.

ayrıca (bkz: psikioloji)

edit:
    sınıf arkadaşımla şoyle bi diyaloğumuz olmuştu.
    -: arkadaş
    +: ben

-hede hödö!!
    +bla bla!!
    - lan sus şimdi bi mıknatıs getircem çekcem o çenendekini görücen gününü.
    +öeh?!
    #3888063 (anime, 29.08.2008 17:58 ~ 18:02)
  6. ayrıca;
    (bkz: piercingli yazarlar)
    bekleriz. *
    #4017408 (crzytarantla, 27.09.2008 21:16)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

piercinge demir diyen insan psikolojisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. piercinge demir diyen insan psikolojisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu piercinge demir diyen insan psikolojisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about piercinge demir diyen insan psikolojisi. Copyrights of the articles are belong to their authors.