picligin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. picligin kitabi

© 2008 - uludağ sözlük

picligin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. picligin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu picligin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yeni baslayanlar icin besiktas teknik direktorlugu » gaz cikarmadan once arkadasa parmak cektirmek » tchibo » ho amca » sarhosken entry girmek » isci kesiminin paragoz ve doyumsuz olmasi » bir polemikten cikip otekine girmek » ersun yanal » 7 ekim 2008 gaziosmanpasa da patlama » tutunup kendime » suyuk » golden margarita » kerebic » tahayyul etmek » ufo muzesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » otherside87 » beni sorma iyiyim » sen » dudak yolmak » koylulerdeki ezik durus » ben butonunun sebep oldugu psikolojik sorunlar » 2008 2009 uefa kupasi e grubu » saba tumer » istikamet saginiz dagilin mars mars » miguel alvarez » itu sozluk » jose joaquin moreno verdu » sekura » 11 mayis 2005 » bulent ecevit