pianotarium piano tribute to metallica 

1. metallica şarkılarının scott d. davis tarafından piano ile çalınmasıyla oluşmuş bir albümdür. özellikle master of puppets'in hasta olduğum ilk solosunu pianodan dinlemek mest etmişti beni.

şu şarkılar vardır albümde:
    -enter sandman
    -until it sleeps
    -master of puppets
    -the unforgiven
    -welcome home (sanitarium)
    -nothing else matters
    -one
    -fade to black

not: bendekinde bunlar var ama internette araştırdığınız da üç şarkı daha gözüküyor.
    #3405575 (johnnyturhan, 16.05.2008 19:14 ~ 19:16)

© 2008 - uludağ sözlük

pianotarium piano tribute to metallica başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. pianotarium piano tribute to metallica ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pianotarium piano tribute to metallica nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» insallah » intel itanium 9040 » ukte sayisi » oss baraj puani » bir kasarin gizli defteri » turk kizlari » toyota avensis » amd opteron 8220 se » sallandagel » ozturk a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci