pi fizik 

kapat
  1. lise yıllarımın bana az çektirmeyen kitabı. hocamız tüm sınıfa bu kitabı aldırmıştı, fizik uygulama derslerinde konuyu bu kitaptan işlerdi, fizikle aramızın bozulması işte o güne rastlar, neyse sonra araya başka kitaplar girdi de aramız düzeldi.
    #1205748 (nickimle değil entrylerimle hatırlanmak isterim, 25.01.2007 17:51)
  2. (isminden pek emin değilim) mehmet durmuş'un yazdığı kitap.

soru bankası kolaydır, yalanır yutulur. ama konu anlatımlısı kanser eder. soruların çoğu istisnalar ve kıl noktalar üzerine kuruludur. kitabı bitirene diğer soru bankaları çerez gibi gelir.

kitabı eline almamışlar için özetleyecek olursak fizik ve matematik üstadı genç bir hocanın askerlik yıllarının ürünüdür bu kitap.

öss döneminin bu namlı, kabus gibi kitabının yazarı, cemaat dersanesi olarak bilinen sabah dersanesinde mütevazi bir ücretle fizik öğretmenliği yapmaktadır. "anştayn" diyor öğrencileri kendisine.
    #1395290 (akrebin gozleri, 10.03.2007 05:39)
  3. bir dönem tuncay tekin in yazdıgı ve dersine giren ögrencilerine zorla aldırdıgı * kitaptır. sıklıkla "hocam bu kitapta tıraş yaauuvv" "hocam bu kitabı kim yazdıysa fizikten anlamıyo yaaauuvvv" "hocam bunlar soru deil boru yaaauuvvv" diye aramızda bir sene boyunca taşak geçmemizi sağlayan kitaptır. ama soruları hakkaten borudur orası ayrı.
    #3652934 (pepe le pew, 12.07.2008 01:46)
  4. fizik1 için süper hatta fizik biri fullemenin garantisi bir defa çözün yeter.
    #3652937 (andlee, 12.07.2008 01:47)
  5. bu ikili sistemden önceki öss dönemindeki efsane kitaplardan biridir..* o dönemki diğer efsaneler (bkz: birey kimya) (bkz: tümay geometri) (bkz: fem mat 1-2-3-4-5) *
    #3652958 (manic, 12.07.2008 01:54)

© 2008 - uludağ sözlük

pi fizik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. pi fizik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pi fizik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kati kurallarla guvenli arama » cum on feel the noize » butafor » zall in var misin yok musun yarismasina katilmasi » mr big » uzun asklarin kisa vedasi » fener den david villa bombasi » canta kullanmayan erkek » iste geldim burdayim ben bu iste ustayim » kirk hadis » also sprach zarathustra » ilk once kim istifa edecek » yaran facebook uyarilari » rihanna » ilk 6 haftada 4 yenilgi alan takim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hirt » aa turkiye de de starbucks varmis diye sasirmak » molla muhammed ve kul muhammed » altizlara verilebilecek isimler » internette kendini teshir etmek icin yasamak » bir polemikten cikip otekine girmek » kim en yakinindakini taniyabilir ki » kufretmek » oranges ameres » oneqeno » rolans » hertha berlin » bed of roses » amerikanemperyalizminin yurdum kekolarina tezahuru » mogulus com