physicist 

kapat
  1. dördüncü nesil yazarıdır. *
    #1217553 (crazy, 27.01.2007 16:47)
  2. ing. fizikci. fizik alaninda egitim almis, bilgi sahibi kisi anlamina gelmektedir. tiptaki fizik tedavi uzmani ile karistirilmamasi gerekir zira fizik tedavi uzmaninin inglizcesi icin (bkz: physician).
    #1422867 (nanocu, 17.03.2007 18:42)

© 2008 - uludağ sözlük

physicist başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. physicist ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu physicist nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» d a f » 7 yazar birlesip moderatore girmek » two seconds in life » sokullu mehmet pasa lisesi » deniz seki nin ana haber bulteni sunmasi » anti 14 subat timi » yaran olaylar » hebokobe » kursuni renkler » su icememek » merhamet » tayyip e sok ceza » msn » bluevelve » isik ve sevgiyle kal » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cagrisimlarin gevsemesi » disortografi » koyuncular » ankaragucluler saraba dustuler » yolun basi » thug life nigga » ne olacak bu sagin kompleksi » manowar » tuncer oz » hitler ve siyonistlerin iliskisi » arka sokak » metrodaki guzel kiza asik olmak » stephon marbury » beni oldurmeyen sey tuhaflastirir » carsten jancker