phoenix in mars ta kisa devre yapmasi 

1. http://www.ntvmsnbc.com/news/448517.asp

bilim dünyası için üzüntü verici, çekemeyenler için acımasızca dalga konusu olabilecek olay.
    #3477269 (xerion, 01.06.2008 03:52)
  2. nasanın neil armstrong fiyaskosundan sonra güvenilirligini kaybettigi için inandırıcı bulunmayan açıklamadır.10ay durmaksızın yol alan bu phoneix topraktan örnek alınca mı kısa devre yaptı kardesim.ya bi git bana bunlarla gelme nasaaa...
    #3477283 (pepe le pew, 01.06.2008 04:00)

© 2008 - uludağ sözlük

phoenix in mars ta kisa devre yapmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. phoenix in mars ta kisa devre yapmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu phoenix in mars ta kisa devre yapmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ergenekoncu olanlar hemen simdi arabamdan insin » fc nitra » me gustas tu » sick again » ozel harekat timlerinin pkk icin tekrar toplanmasi » keten » binnur kaya » uktem ukte olsun » kugulu park » duran toplarin usta ismi » nestea limon » buyukluk hezeyani » kazanan baris olacaksa pkk ile masaya otururum » azalmis icgoru » araba ile universiteye gelip hava atmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » muhammed demir » ataksi » sigarayi birakmak » dakianus antik kenti » turk sanat muzigi » sir isaac » ayak fetisizmi » autumnblaze » liv tylor un fil yutmus hali » two seconds in life » basliklari alt alta okumak » sadus » jean amerika nin salvaridir » latince bilen sozluk yazarlari » pkk