philemon 

kapat
  1. pek fazla yazmayan birinci nesil yazardır.
    bu aralar hız kazanmıştır sanki biraz.
    (yasakani, 31.08.2006 02:23)
  2. (bkz: bi siktir git) başlığına yazdığı entry (bkz: #166722), bir dönem boyunca aldığım felsefe dersinden daha çok şey katmıştır bana. *
    (sako, 15.05.2007 21:46 ~ 21:50)
  3. Baucis'in kocası. Kulübelerinde zeus'u misafir ettiler ve bundan dolayı mükafatlandırıldılar.
    (larker, 15.07.2007 16:12 ~ 07.08.2007 16:46)
  4. burda da mı karşıma çıktın birader denebilen kartondan imal kutu kişi. ayrıca iddiasının aksine weewar oynarken ben değil kendisi ortadan kaybolmuştur.
    (rantulas, 27.08.2007 10:14)
  5. bir türlü zamanımı ayarlayamayıp, kılıbıklık faktörünü de halledemeyip görüşemediğimdir. al işte gitmiş yine ankaralara...
    (gory, 10.09.2007 11:26)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» uc maymun » ulak » buca gurcesme lisesi » islam in hosgorulu olmamasi » yanlis anlasilmis sarki sozleri » seklem » yanlis cikarilan gunahlar » sehrekustu » buji » gozlerimin etrafindaki cizgiler » abomasum deplasmani » turkiye bayanlar basketbol ligi » kendi kendine konusan insan » ricardinho » msn de durusma yapmak » david weir » for the love of god » lafateignoranti » afyon kocatepe universitesi 2008 bahar senlikleri » kralice sureyya » ihtiyarlar heyeti » kralice elizabethin turkiyeye gelmesi » rotring kalem arkasindaki ignelerin kaldirilmasi » izmir » elinde kagitla ezan okumak » hayata dair ic burkan detaylar » is baska ask baska » emre asik » ercan saatci a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa