phil taylor 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dr phil
  2. phil palmer
  3. phil selway
  4. phil mickelson
  5. phil defer
  6. phil bardsley
  7. phil campbell
  8. phil neville
  9. phil hill
  10. phil collen

© 2008 - uludağ sözlük

phil taylor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. phil taylor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu phil taylor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» rock station » amerikanemperyalizminin yurdum kekolarina tezahuru » kendi uktesini dolduran yazar » 2008 butonu » iplikci nedim » ataturk u seven sozluk yazarlari » akasha » 270 ytl ile bir ay gecinmek » ismail turut » daniel guiza nin turkiye de gol krali olmasi » ajda pekkan » accelerate » kangaroo » sinan engin in istifasinin kabul edilmemesi » incir receli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » izlanda » polisle catismak » parayi bulunca sozluk degistirmek » rudolf durkovic » angelina jolie » yabanci dilde egitim » akilli guzel uzun boylu ve sarisin » galatasarayli arkadasa sahip olmak » terk i diyar » kerhane tatlisi » mortifera » happy go lucky » akp li gibi konusma klavuzu » kanye west » aa turkiye de de starbucks varmis diye sasirmak