phil rudd 

kapat
  1. ac/dc davulcusu. sigara içerek falan çalıyor konserlerde. yeteneğini bilemem zira acdc de davullar tıs-tak-dum-tak modundan öteye geçemediğinden bir fikir edinmek zor.
    #2130306 (avedis, 14.08.2007 12:40)

© 2008 - uludağ sözlük

phil rudd başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. phil rudd ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu phil rudd nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uc yasindaki erkek cocuga kupe taktirmak » blogger » abwehr » tahta gibi kadin » lcd vs plazma » mavi seker » july » muhalefetten destek istemek » burasi kasiyo msn versene » bebek taklidi yapan kizlar » arabayi kadin gibi park etmek » seri eksi oy veren ibne » kilis milletvekili ve sunnet » kim kardashian » sevgilideki huzurevi ziyareti meraki » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » izam » adam gibi adam ertugrul saglam » accelerate » bayilik » 21 ekim 2008 fenerbahce arsenal maci » iplikci nedim » birinci nesil » fahiselerin botanik tinili takma isimler secmesi » teror » cogu gitti azi kaldi » sapkin bir beynin lobundan akanlar » rivaldo nun fenerbahce ye transferi » erkekler haftada birden fazla seks yapsin » kerhane tatlisi » rock station