phenylethylamine 

kapat
  1. feniletilamin.. çikolatada bulunan ve asik olunca vücudun salgiladigi soylenen enzim..
    #3244084 (phenylethylamine, 08.04.2008 01:47 ~ 10.04.2008 21:45)
  2. yeni bir yazar.

(bkz: hoş geldiniz)
    #3256753 (notrinova, 11.04.2008 11:23)
  3. kullanıcı adı biyokimya ile haşır neşir olma ihtimalinin yüksek olduğunu düşündüren yazar.
    #3256785 (dr_neo7, 11.04.2008 11:35)
  4. orijinal ve dikkat çeken bir kullanıcı adına sahip yazar.
    #3347737 (eurasia, 02.05.2008 15:58)

© 2008 - uludağ sözlük

phenylethylamine başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. phenylethylamine ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu phenylethylamine nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» elektif mutizm » dostum eski sevgili demissin ama bu abazanlik » dalgali uzun sac » bordomavi net » zeynep tokus » fox tv » lord esseinski » mehmet can » emo turkey » id » resat calislar » bankamatik memuru » erkegin kupe takmasi » gammaz olmak icin gerekenler » kaan kural » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ofori » medine nin mucevheri » 0 km kadin » agri daginin tepesinde konser vermemesi gerekenler » metamorfoz » karisina kahvalti hazirlayan erkek » ask yakar » etkileme sanrilari » eski sevgiliye vurayim done done gitsin » tromboanjitis obliterans » sokagin ortasinda hayvanlar gibi ciftlesen kediler » tatarlardan nefret eden rus edebiyati sevdalisi » hizli zap yaparken 1 sn de kanala karar vermek » karpuz getir yiyeyim » chem 109