phantom 

kapat
  1. bir sozluk yazarı.hosgelmistir. evet***
    (sosyoklon, 02.03.2006 17:48)
  2. lee falktarafından yaratılan çizgi roman serisi the phantom un kahramanı.
    (örümcekkafalı, 02.03.2006 17:52)
  3. (bkz: phantom ghosts)
    (electronica, 02.03.2006 17:53)
  4. erkeklere salıdırışıma isyan etmiş, bunun nedenini merak eden iyi niyetli sozluk yazarı. erkeklerin arasında iyi insanların da olduğunu iddia edio bakalım inandırabilecek mi * * *
    (melek, 29.03.2006 20:37)
  5. asıl adı eric olan phantom of the opera'nın baş karakteri.

opera'yı geliştiren mimar, oyunları yazan yazar odur.. aşmıştır ama aşık olduktan sonra yamulur hafiften.
    (ketcap returns, 29.03.2006 21:21)
  6. the o.c. nin soundtracki california yı seslendiren grubun ilk ismi
    (city walk, 10.05.2006 11:37)
  7. f4 amerikan savas ucaginin ismi. turkiye de bu ucagi yogun olarak kullanmistir. yangin bombasi atan tipleri vietnem savasinda kullanilmistir.
    (markasiz, 10.05.2006 12:52 ~ 16.11.2006 20:07)
  8. ormanda on kaplan gücünde dedikleri, ormanın muhtarı, fuzuli işler müdürü.. nerede bir vukuat var, bu Phantom oraya uçar. Vurur kırar. Bir nevi dünyayı kurtaran adam modeli.. Onun daha yabanisini düşünün işte.. Kızılmaske ile aynı kişidir bir de.
    (Janis JopLin, 15.06.2006 19:46)
  9. leman dergisinde ahmet yılmaz ın karikatürlerinde sıklıkla ti ye alınan süper kahramandır.
    (balsikeste baysungur, 16.11.2006 20:00)
  10. louis de funes ' IN BAŞROLLERiNDE OYNADIĞI, BiR DÖNEM ÇOK TUTULMUŞ, trt NiN pazar sinemasi kusagi ' NDA ARDARDA YAYINLADIĞI ÜNLÜ FiLM SERiSi.
    (ruhunla sev, 03.08.2007 11:34)
  11. The phantom Agony.
    (nickmickyok, 03.08.2007 11:54)
  12. 1936 yılında lee falk tarafından yaratılmıştır ve kostüm giyen ilk çizgi roman karakteridir.
    (tabuttamenemenyapanimam, 05.10.2007 22:06)
  13. eskişehir de pek sık bulunan avcı uçağı.
    sevgilisi sözlükçüler ben bu ucağı gördüm. okul gezimizi icra ettiğimiz hava ikmal de camı acık * yanına merdiven dayanmış * ucağın yanına gittiğimde direkman kabine gittim. her yer düğme lan. sonra yapabileceğim neler var diye düşünürken ortadaki şekilli joyistiği görünce heyecanla kavrayıp foryu ve aduket çekim. sonra uzaklaştırdılar tabi.
    (bkz: dünyanın en yüzeysel adamı)
    (en bedevi c, 31.10.2007 23:26)
  14. bir rolls royce modeli.

(bkz: rolls royce phantom)
    (shaqmarion, 31.03.2008 18:03)
  15. babadan oğula geçen süper kahramanlık geleneğinden geldiğinden ananelerine bağlı görünür. bu bağlılık ormanda ortaya çıkan yeni ve daha gelişmiş güçlerle donatılmış süper kahramanlara koltuğunu kaptırmamak kaygısından ileri gelir. lakin gün gelecek ormanda tarla açmak için ağaç kesenlerin karşısında el pençe durmanın, gücünü sembolize eden kaplanları ayak maymunları baş yapmanın ezikliği karşısında utanacak, türlü alavere dalaverelerle tuzağa düşürmeye çalıştığı postmodern süper kahramanlara boyun eğecektir.
    (taklamakan, 03.05.2008 13:52 ~ 13:58)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» aysem » space » klaas jan huntelaar » astsubaylarin astegmenleri sallamamasi » kent paul » isi gucu sevgilisi olmayan musluman tipsiz bjk li » kavak yelleri » cihat sener » riza tevfik » nirvana agda salonu » deneme yazilari » baskadabiseydemicem » topkapi muzesi kuran muezzini » robot seksinden once hayati onem tasiyan sorular » sukran » vakit » bencil sevgili » cocuklar inanmayin demistik » adele » tumer metin » ruhu olmus bir ulkeden can alamazsin » sus ulan » bagdat caddesi » popmundo » abdullah gul » nescafe nin icerigi » cakma nostradamus dortlukleri » fener koy » 10 paket anket durum cidden felaket a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa