pezevengin sattigi kadini ovmesi 

kapat
  1. sırtından ekmek kazandığı varlığa karşı bir tür şükran duygusunu yerine getirme biçimi... sanırım. pazarda kurbanlık koyun satan adamın hayvanı taşşağına kadar övmesine benzer...

"abi bak malda ne baldır var bee, lokum lokum. sırf et, balık eti, avuçla bak. hele şu dili yok mu..."

tadında bırakmak lazım övgüyü. yoksa pok püsür olur...

"dalağı çok yararlıdır, kemiğini kaynatıp içicen...."
    #3263783 (azerbaycan yarrakli kuvvetleri, 13.04.2008 04:01)
  2. kontra atak olarak müşterinin aletini övmesiyle önüne geçilebilicek durum.
    #3263964 (deligado, 13.04.2008 09:35)
  3. klasik tüccar zihniyeti.
    kimse yoğurdum ekşi demez.
    #3263972 (whynot, 13.04.2008 09:46)
  4. reklam her zaman iyidir mantığına sahip olan kişinin yaptığı eylem.
    #3264108 (freedom, 13.04.2008 11:37)
  5. tecrübe etmesiyle ortaya çıkabilecek hadise. zira neresini övecek kadının kaşını gözünü değil herhalde.
    #3264119 (jikase, 13.04.2008 11:47)
  6. her esnaf malını övmektedir. yadırganmamalıdır.
    #3264121 (arude50, 13.04.2008 11:48)

© 2008 - uludağ sözlük

pezevengin sattigi kadini ovmesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. pezevengin sattigi kadini ovmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pezevengin sattigi kadini ovmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» twelve » deniz harp okulu » ailelerin cocuklarina kasten siyasi isim vermesi » bc slavia prague » kurtler » tatar bazuka atmaz » 0 km kadin » death race » okultizm » ihtimal » womanizer » zuhahahaha denecek entryler » ask » cok doluyum ustume gelme sana patlarim » zubeyde hanimin sir vasiyeti » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bir derdim var yasanmisliklari » dovulesi dizi karakterleri » uludagsozluk te eksisozluk ten cok baslik acilmasi » uyku felci » sapka yapamayan cuheyla » black tooth » orda durma » bc prostejov » blind guardian dinleyip orta dunya yi kesfe cikmak » norvec » mikrosefali » fotoselli penis » eksi sozluk » mmrna » ataturk un emanetini devirmek istemek