pezevengim ama ben de insanim 

kapat
  1. karı satabilirim ama ben de sizin gibi bir insanım diyen bir pezevengin söylemi. müşteriye kendini acındırmak için de söylemiş olabilir.

-pezevengim ama ben de insanim
    +höö
    -benim de ailem var 3 yaşında da bir çocuğum, ekmek parası işte
    +kaç para demiştiniz pezevek bey
    -100 dolar demiştim abi
    #2232087 (adiinsan, 30.08.2007 23:06)
  2. (bkz: pezevengim ama kari da para da bende.)
    #2235779 (q mercury, 31.08.2007 15:41)

© 2008 - uludağ sözlük

pezevengim ama ben de insanim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. pezevengim ama ben de insanim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pezevengim ama ben de insanim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» arabayla polis arabasina carpan ehliyetsiz genc » be my guest » bulent kayabas » en ciplak kizlarin istanbul da olmasi » ofiste karsi apartmani gozetleyen ibne » nefertari » deniz gezmis in olusunden bile korkan zihniyet » vazgec gonlum » cesaretin var mi aska » ic kontrol merkezi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games