peynirli tombi gibi kokan ayak 

kapat
  1. 80'lerin çocuklarının vazgeçilmezi olan tombinin üstelik de o güzelim peynirli tombinin insan vücudu üzerindeki tezahürüdür bu ayak. eve gelir gelmez hissedilir, etraftakileri koku manyağı yapar, burun alıcılarını çalışmaz yapar, en kısa sürede imha edilmediği sürece koku bombasından fenadır hem valla hem de billa.

askerdeyken günlerce bot giymekten halkalı çöplüğüne dönen ayak kokusunu kaale bile almıyorum, ne de olsa herkesin ayağı böyle kokardı, olsundu. e geçen gün altının delik olduğunu yeni öğrendiğim ayakkabımdan içeri giren suyun çorabım üstündeki etkisi de bir yana. ama bu tombi mereti yok mu, fena yapar etrafı. çok fena çok.

sıcak yaz gününde timbırlent ayakkabılarınızı giymişsinizdir ayağınıza. bu timbırlent, timberlent, timbarlent, timurlenk denen ayakkabılar adamın ayağını mahveder. hele bir de terli ayağı buldu mu hiç affetmez anında doksana atar frikiğini. çorap falan da fayda etmez, ayağınız diş macunu reklamlarında tartarlar tarafından tartaklanan diş minelerinden bile daha feci olur.

böyle zamanlarda yeşil bir mekana oturulur, ayak direkman ayakkabının içinden çıkarılır ve etrafa yayılan o güzelim tombi kokusu koklanmaya başlanır. aman allahım ne güzel bir kokudur o. şaka şaka, aman ha yapayım demeyin mahalleli tarafından kovalanmaya başlarsınız üstelik de ayakkabıları giymenize bile vakit kalmadan. ama kaçmak en iyi çözümdür ne de olsa erkekliğin onda dokuzu kaçmaktır.

van tuuu tri forooooooooooo.
    #1658922 (larker, 18.05.2007 19:03 ~ 19:04)
  2. yüzyıllardır insanımızın sorunu olan ayak kokusu'nun mazisi tombi'den daha geçmişe dayandığından

(bkz: tombi'nin ayak gibi kokması)
    #1658971 (hakikiinsomnia, 18.05.2007 19:20)
  3. (bkz: oyle ayaga can kurban.)
    #1658997 (sinek_sidiği, 18.05.2007 19:27)
  4. efendim, eve bir grup erkek arkadaşlarını çağıran kız öğrencilerin başına gelir bu durum. 5-6 erkek öğrenci insanı, misafir gelecek diye tertemiz havalandırılmış, içeriye parfüm kokusu sindirilmiş eve acımadan girerler. ilk hoşgeldin beş gittin safhasında henüz hiçbir şey bilinmemektedir. acı olay, oğlanlar oturduktan 1 ya da 2 dakika sonra patlak verir. o güzelim manevi ortam, birdenbire peynirli tombi fabrikasına döner. oğlanlar ayaklarını büzüştürür hatta k.çına sokar tarzda geri çeker ama bu kokuyu önleyemez. sıcak oldu camları açalım ayağına camlar açılır. pencereden dışarıya doğru süzülen, tombi tadında koku resmen görünür. o günün anısı olarak evde birkaç gün boyunca peynirli tombi havası devam eder.
    #1659085 (simetri, 18.05.2007 19:53)
  5. tesbihin cuk oturduğu andır. tam uyuşmuş ben de bu ayak tombi yerken bu bişeyin kokusuna benziyor diyordum meğersem ayak kokusu imiş.
    #1659091 (isildur, 18.05.2007 19:55)
  6. ortamda bazı arkadaşlar buna fırında makarna benzetmesi de yaparlar.
    #1659096 (pink_floyd, 18.05.2007 19:57)
  7. AYAK KOKUSUNUN ÇOK SEViLEN GIDALARLA BÜTÜNLEŞTiRiLMESi. DAHA iYiSi iÇiN :DORiTOS PANÇO GiBi KOKAN MUAZZAM AYAKLAR.
    #1659104 (handushka, 18.05.2007 20:00)
  8. tadından yenmeyen ayaktır. *
    #1659129 (botanik, 18.05.2007 20:07)
  9. bu tarif için gerekli malzemeler;

1. naylon ayakkabı. (tercihen hava almaması önerilir)
    2. naylon çorap. (tercihen 3-4 gün ayakkabıda bekletilmesi ve yıkanmaması gerekir.)
    3. açık hava. (açık havada önerilir çünkü kapalı mekanda grizu etkisi yaratabilir.)
    #1659141 (sheriff, 18.05.2007 20:11)
  10. (bkz: beatrice)
    (bkz: tombiyi ayagınla mı yedin?)
    #1672422 (bubble, 22.05.2007 01:41)
  11. bir ayak alınır kalın bir çorapla kaplanır ve ısı yalıtımı iyi olan bir ayakkanıya sokulur. kısık ateşte bir gün hiç çıkarılmadan bekletilir. işte peynir kokan bir ayak sahibi olmanın en kolay yolu.
    #1674219 (aksakalercan, 22.05.2007 17:31)
  12. yıkanmadığı takdirde 4 gün içinde salamurası yapılacak ayaktır. daha fazlasını düşünmek bile istemiyorum.*
    #2236864 (larker, 31.08.2007 18:52)
  13. o kokuyu biliyorum, hayır kendimden değil. aslında peynirli tombi değil de mısır cipsi gibi kokan ayak.
    ya da en azından benim kokladıklarım öyle.*
    #3078143 (kratostol, 01.03.2008 04:35)
  14. o kokunun üstüne terli çoraplarla 2-3 gün daha gezildikten sonra kitle imha silahına dönüşecek ayaktır.
    #3078149 (rakimalboga, 01.03.2008 04:36)
  15. (bkz: mükemmel benzetmeler)
    #3078155 (aklini kullanan gerizekali, 01.03.2008 04:38)

© 2008 - uludağ sözlük

peynirli tombi gibi kokan ayak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. peynirli tombi gibi kokan ayak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu peynirli tombi gibi kokan ayak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» seyyar soguscu tezgahindaki gaz lambasi » 3 mayis 2000 galatasaray antalyaspor maci » alisilmadik seyler » birak ya hu » sihirli balon » a kare kok uc bolu dort » mankini » kahvedekiler ininin diyor ininin ininin ininin » frida kahlo » neset ertas » uludag sozluk vs itu sozluk » her sekle girebilen cin gibi turbanli kiz » buyuk orta dogu projesi » iste gidiyorum » bunu mu demek istediniz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hifzi veldet velidedeoglu » brothers of the lame » turkiye nin ilk ekolojik akaryakit istasyonu » fabrikator » gsstore org » giuseppe verdi » michael paget » cunku esegin zikinden dolayi » sadettin teksoyun parmagi » cooler than jesus » bir anda » cik televizyona de ki ben musteriyim » zehir » karbon » fausto zonaro