peygamber sabri 

kapat
  1. kişinin çok sabırlı olması halinde adlandırılan hissiyatı.

(bkz: bir kıza ofsaytin ne oldugunu anlatmak)
    #289825 (mintiminti, 29.05.2006 15:30)
  2. eyüp aleyhisselam ın hastalıklarla geçen hayatındaki sabrındandan esinlenilerek ortaya çıkan durum...
    #346349 (white pages, 14.06.2006 22:32)
  3. sabri isminde hayırsever bir insanın lakabıyla beraber anılma şekli.**
    #1378965 (Stormbringer, 06.03.2007 00:00)
  4. bugune basıp tek başına geörünce ; ne oluyo lan sözlük ya sabır mı çekiyor dediğim başlık..
    (bkz: 00 sendromu)
    #1378977 (akardia, 06.03.2007 00:02)

© 2008 - uludağ sözlük

peygamber sabri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. peygamber sabri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu peygamber sabri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cobhc » sir isaac » izmir » ben » engizisyon » kapitalizm » 2009 ekonomik krizi » sulfur kokusu » behold the man » cnn de pkk propagandasi » trinidad tobago milliyetciligi » turbanli » kreator » universiteye bisikletle giden insan » manowar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dementia praecox » interview » baba ocagi » central park i goren apartman dairesi tutmak » yarin cok gec olacak » encarta » dopamin » fc homburg » uludag sozlukte siliklik yoktur » namert olayim » hemfuckirhemsuurlutospaga » tribalenfeksiyon » tanri » sozlukteki sabetayistler » bu cocuk boyle degil di ne oldu ki