petrol ve dogalgaz muhendisi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. saat basina 700 pound alan petrol muhendisi
  2. eninde petrol sonunda petrol
  3. dogalgaz
  4. dogalgaz faturasi
  5. dogalgaz a yaklasik yuzde 20 zam yapilmasi
  6. karadeniz de 17 kuyunun 14 unde dogalgaz cikmasi
  7. rusya nin turkiye ye dogalgaz satisini durdurmasi
  8. cep muhendisi
  9. hukuk muhendisi
  10. elektronik muhendisi

© 2008 - uludağ sözlük

petrol ve dogalgaz muhendisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. petrol ve dogalgaz muhendisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu petrol ve dogalgaz muhendisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dalinle masturbasyon yapmak » bock » burcak onder » 6 kasim 2008 benfica galatasaray maci » uluslararasi genclik film yapim atolyesi » susuz » alpine dachsbracke » 31 sayisi soylendiginde gulen insanlar » quiet riot » rock station » ismail turut » salla maasini al basini » unutulmayan dizi replikleri » cinsel iliskide sevgilinin yuzunu eksitmesi » beni sorma iyiyim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gichin funakoshi » k i n » yaz tatilini cadirda gecirmek » lens » sirince » damnation » hayrunnisa gul » eurobasket 2009 » en gelismis dil » yillar sonra msn de oturum acan eski sevgili » google 2001 » hinterland » zlatan ibrahimovic » sicko » kadin dedigin budur