petrol vardi da biz mi ictik 

kapat
  1. eski cumhurbaşkanımız süleyman demirel'in cevabı bilimadamlarınca hala bulunamayan çok bilinmeyenli denklemi...
    (sıçtırtma lamasına, 18.01.2006 00:22)
  2. bir benzeri ibrahim doetleses tarafından şu şekilde özetlenmiştir;
    (bkz: urfa da oxford vardı da ben mi okumadım)
    yani biz sıkıştık mı boku başka taraflara atmakta dünya şampiyonluğuna aday bir milletiz alimallah.
    (sıçtırtma lamasına, 30.01.2006 21:40)
  3. para verdin de biz mi almadık
    zaten para verdiğini de görmedik
    (bkz: baba oğul diyalogları)
    (bkz: bu entryde oğulun sözü geçmiş yalnız)
    (snakesawar, 22.04.2006 23:26)
  4. demagojinin en sağlamm örneklerinden biri olan özlü söz...
    (ferrole, 22.04.2006 23:39)
  5. petrol var da biz çıkartmadık diye değişmesi gereken cümlecik.
    (freedean, 28.07.2006 19:33)
  6. ülkede benzin kıtlığı yaşandığı zamanlarda söylenmiş bir suleyman demirel vecizesi.
    (benden yazar olmaz, 31.08.2006 20:43)
  7. eger petrol olsaymis o donem ciddi ciddi icmeyi dusunuyormus adam.*
    (vurucu tim burton, 31.08.2006 20:55)
  8. doğrusunu "petrol vardı da nazmiye mi içti?" şeklinde olduığunu duyduğum süleyman demirel'in ozdeyislerinden biri. tabi yanılıyorda olabilirim.
    (kasimpasa canavari, 31.10.2006 09:23)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» beni yak kendini yak ama kediyi yakma » sereftir seni sevmek » hic erkekle cikmamis kiz » kelim kemerim inek sutu emerim kel diyenin anasini » biraz eglenmek ister misin tatlim » namik kemal » yedi ogut » yannick noah » ruslar in dunyaya kazandirdiklari » 1857 » avrupa edebiyati » aile bireylerinden gelen komik sms ler » avrupa yakasi » hop osurup hop kalkmak » frida » terrorist » emirgan » music for a nurse » son sozluk » filistin » green label » 502 » tugba ekinci » mad money » mamba » gecmis » acibadem in ara sokaklari » cargill » birbirine benzeyen unluler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa