petrol krallari 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sacramento krallari
  2. biranin krallari
  3. eninde petrol sonunda petrol
  4. petrol
  5. hacilar petrol
  6. petrol lambasi
  7. petrol firtinasi
  8. petrol cikartmak
  9. kavi petrol
  10. petrol aramak

© 2008 - uludağ sözlük

petrol krallari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. petrol krallari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu petrol krallari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pascal nouma » gazi olaylari ve veli kucuk iliskisi » dostum seriatci isi dedin ergenekon cikti » ugur mumcu nun katilinin israil oldugu gercegi » moderasyondan bir aciklama bekleyen yazar » rakip sahada yenilmek » ulan bu da mi eksi be » pkk » temizlikten sonra annenin asabilesmesi » softcam a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci