peter petrollu 

1. yeni bir yazar.

(bkz: hoş geldiniz)
    #2783884 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 03.01.2008 13:08)
  2. nickiyle heroes'a gönderme yapmış aynı zamanda yarmış yazar. hoşgelmiş.
    #2784975 (WoLF, 03.01.2008 17:37)
  3. rumuzuyla beni güldürmeyi başarmış yazar. hoş gelmiş.
    #2786808 (kisa sureli bellek kaybi, 04.01.2008 00:41)
  4. (bkz: peter petrelli)
    #2834285 (headacheda, 13.01.2008 21:56)
  5. tekvandocuların taktığı bacak arası korumasıyla gezen, cuma günleyi düzenli camiye giden,
    ''r'' harflerini söyleyemeyen, tüykiye squash şampiyonu sempatik yazay.
    #2834329 (annabell lee, 13.01.2008 22:07)

© 2008 - uludağ sözlük

peter petrollu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. peter petrollu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu peter petrollu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» elazig anadolu lisesi » onur kaya » windows live messenger » enderun sevgiler » nestea limon » 2008 kuresel ekonomi krizi » agalloch » demonstration » duran toplarin usta ismi » carmen electra » dwayde » 1961 » akp nin dunyadaki en teslimiyetci parti olmasi » amasra da assagilik tecavuz girisimi » noktadan sonra bosluk koymamakta israr eden yazar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gunu gecirmek » el dorado » tayfun candan » araf » euro truck simulator » hayata dair ic burkan detaylar » chemical assault » eksi oy vermezsem catlarim » sigarayi birakmak » viski » iste gidiyorum » yallah mahmut » antonio davis » sozluk yazarlarindan aforizmalar » usenmeden 10 sn bekleyip defalarca eksileyen yazar