petek dincoz oksa 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. petek dincoz
  2. petek dincoz den aforizmalar
  3. 13 yasindaki petek dincoz
  4. petek dincoz kutsi
  5. petek dincoz u sevmekle suclaniyorum
  6. petek dincoz can tanriyar bosanmasi
  7. petek dincoz e hayran zihniyet
  8. petek dincoz can tanriyar evliligi
  9. petek dincoz ile ingilizce ogrenme seti
  10. bir zavallilik sembolu olarak petek dincoz

© 2008 - uludağ sözlük

petek dincoz oksa başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. petek dincoz oksa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu petek dincoz oksa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 5 10 20 50 100 200 tl de ornektir gecmez yazmasi » silent running » krystal summers » gokhaann » akdeniz universitesi » hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden erkek » unutma » onur kaya » fifa 09 » cobhc » mankini » universiteye kalemlikle giden ogrenci » mimar sinan guzel sanatlar universitesi » kelly macdonald » d a f » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » forgetting sarah marshall » better off » bir anda » gemilerde talim var » bir babanin yapabilecegi en buyuk serefsizlik » frekans » donen eski sevgili » bir ahmet yildiz olmedi vardi noldu ona » kemal oncel » eskimolar turk mu sorunsali » olum mecliste vekiller teklif ediyormus » hadise » cunku esegin zikinden dolayi » adoption » beyaz show