pessimism 

kapat
  1. servisteki can dostum, güzel insandır kendisi. eminim yazarlıgıda kendisi kadar güzel olacak dedigim yeni 4. nesil ulu yazarıdır ayrıca.*
    #2583658 (arka plan, 12.11.2007 17:48)
  2. kendisiyle karşılaştıktan bir müddet sonra, aaa sen de mi yazarsın orda nidalarıyla yazarlığını öğrendiğim kişi. sempatik insan.
    #2772434 (deli ali, 31.12.2007 19:31)
  3. ing. kötümserlik, karamsarlık.
    #2772750 (zozo, 31.12.2007 21:15)

© 2008 - uludağ sözlük

pessimism başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. pessimism ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pessimism nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tikky » sinir hastasi bir sevgiliye sahip olmak » erdogan in milli takim kampini ziyaret etmesi » apraksi » soruya bak » deniz seki nin ana haber bulteni sunmasi » ruyada gorulse inanilmayacak seyler » odeion » ozgur show » milliyetciligin sozlukte tavan yapmasi » duygu » cassiopeia » anestezi » arka sokak » helyum cekip opera seslendirmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » golge haramileri » derdest » ataturk u sevmeyen insanlari anlayamamak » kazanan baris olacaksa pkk ile masaya otururum » bulent uygun » dusunce akimi yavaslamasi » gozu iste eli oynasta olmak » hocaya tavir alan ogrenci » sarkilardaki mantik hatalari » hicbise » osurmaya gaz cikarmak diyen insan » the beatles brotherhood » sair uuserlardan siirler » central park ta geceleyin dolasmak » pkk aleyhtarligini fasizanlik zannetmek