pesin fiyatina 12 taksit 

kapat
  1. çok gelişmiş bir pazarlama taktiği, kapitalizmin bir mottosu..
    #52046 (twist, 04.02.2006 00:50)
  2. ayda 3-5 kuruş neolacak öderiz dedirten ama aslında haddimizden fazla şeyleri bize satın aldıran pazarlama tekniğidir. ayıp değildir fakat tasvip de edilmez.
    #888731 (Serpent, 21.11.2006 10:41)
  3. Ödenecek para aynı paradır fakat uzun bir zamana yayıldığı ve aylık olarak az miktarlarda ödendiği için büyük kolaylık getirir. Eninde sonunda aynı miktarı ödersiniz.
    #1292340 (azmankanat, 12.02.2007 01:38)
  4. en büyük pazarlama yalanı. taksit yapıldığında firma mutlaka bankaya vade farkı ödemek durumundadır. ürünün asıl peşin fiyatıda bu fark düşüldüğünde ortaya çıkar aslında. hatta çoğu zaman pazarlıkla asıl peşin fiyatın da altına inilir.
    #2253497 (nickinosuke, 03.09.2007 12:19)
  5. Kimi hanım kardeşlerimize, ablalarımıza, zaman zaman teyzelerimize, annelerimize aldığı şeyi, bedavaya almışcasına, mutluluk ve başarı hissi veren ticari uygulama.
    #2253546 (cumartesi gecesi uykusu, 03.09.2007 12:37)
  6. herkes sahtekar olmuş. yazmış:
    "peşin fiyatına 12 taksit. peşin alımlarda %10 indirim var"
    ne anladım ben şimdi.
    #2253624 (demigod, 03.09.2007 12:56)
  7. peşin fiyatı fazla söylenip, 12 taksit ödül/imtiyazmış gibi gösterilen satış/pazarlama politikası. yemeyin. adamlar o parayı sizden çıkarmadan satış mı yapar?
    #2253638 (aksam vakti bir kadeh sarap, 03.09.2007 12:59)

© 2008 - uludağ sözlük

pesin fiyatina 12 taksit başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. pesin fiyatina 12 taksit ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pesin fiyatina 12 taksit nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» amcaoglunun yeri » herkes vatanini sever » edidir edi » maske » artik melek degilim » babanin degerinin anlasildigi anlar » eczane kokulu idrar » zubeyde hanimin sir vasiyeti » insatiable » diferansiyel denklemler » yeter la » the ship song » circle referee » homeros vadisi » 6 ayda bir arayan sevgili » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » steven gerrard in yuzunun hep asik olmasi » roberto mancini » yurume » aglarken gulebilmek » desmond david hume » ambient » dua eden eller » universite bitince genel mudur olacagini dusunmek » karakoncolos » nemfomani » dogru yanlis » haybeden gercekustu ask » osman kibar » egzibisyonizm » prag