pesin edit 

kapat
  1. peşin edit. entarilerin sonuna not yerine eklenebilir. "hani sizin neyi anlamıyacağınızı ya da neyi yanlış anlayacağını biliyom ben enrtyde. peşin peşin açıklıyorum onu. süper ilerigörüşlü bir adamım ben, mükemmelim." edasındadır bazen biraz.

(bkz: sana yuzbin kere abartma dedım)

peşin edit: ben de yapıyorum.

edit: yok lan bi şey. "yerine" yazacağıma "yerşne" yazmışım, onu düzelttim.
    #744487 (bahdeniz, 16.10.2006 15:58 ~ 16:01)
  2. (bkz: edit yapmadan edit notu yazmak)
    #744506 (bahdeniz, 16.10.2006 16:02)
  3. sözlüğü yalayıp yutmuş olan yazarın yazdığı entrye verilecek tepkileri az çok kestirmesidir.

peşin edit: ulan sadece tanım yaptık ne eksiliyonuz .mına goym!
    #4078472 (cemilflower, 12.10.2008 13:21)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

pesin edit başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. pesin edit ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pesin edit nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about pesin edit. Copyright of the articles are belong to their authors.

» adolf hitler » tarihin olumsuz insanlari » yaran entry silinme sebepleri » alimacgraw » yaran gazete mansetleri » kirilmis kalbin ilaci » edit yapmadan edit notu yazmak » 8 aralik 2007 fenerbahce galatasaray maci » kavga baslatici diyaloglar » sozlukte online caylak olmamasi » borat » tiki isimleri » gunde 40 bardak cay icen moderator » buzda dans » karl marx » 2016 » cinsel deneyim olarak haci sakir sabunu » 12 gun tuvalete cikmamak » yellenmek icin kosmak » beni istanbul yahudilerine sorun » 28 kasim 2007 besiktas marsilya maci » ankh » dtp lilerin nobel odulu almasi » ankarakarakedisi » demet sener » olum allahin emri ayrilik olmasaydi » askerlik muayenesi » folbiol » emperyalizm » yemekteyiz nika » cek git bebegim » gazi universitesi turk dili ve edebiyati bolumu » komik telefon sakalari » glassgiant com » resim dersinde orak cekic cizen ogrenci » en guzel turkce cumleler » voipraider » sezgicilik » mevzuyu dramatize etmek » omeprol » antite » yerel saat » kalbim hep senin oldu birak hep oyle kalsin » astrenjan » ali cengiz oyunu » cift sarili yumurta tadinda » scofield dovmesi yapilir » ders calissin diye ogluna internet alan baba » islama uygun flort teklifleri » ornek cozumlu soru bankasi » bluevelve vs aybars lebib » sulley ali muntari » gol yiyince seyircisiyle butunlesmek isteyen kaleci » kaya yapi » insanlardan nefret etmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » 60 yasindaki kelebek » sevisirken dusunulebilecek en aptalca sey » acaip markalar » pocemu » yilbasi gecesi victoria s secret fashion show » serhan sesen » riza efendi iki ekmek bir sut » tu kaka bana » solculardan dayak yemek » hebenneka