pervin 

kapat
  1. 4. nesil yazar. *
    #1379962 (abberline, 06.03.2007 10:06)
  2. Ülker yıldız grubuna verilen diğer bir ad. Çok severim. *
    #1379966 (baybars, 06.03.2007 10:08)
  3. (#1379958) 4. nesil yazar. evet evet, hos geldi.. gordum. *
    #1379980 (sydera, 06.03.2007 10:14)
  4. uuserlarin iste budur ustat listesine giren entryleri olduguna emin oldugum, ifade gucunden duygu yogunlugunun kivami anlasilabilen duygu insani.
    #1395683 (nanocu, 10.03.2007 11:58 ~ 11:59)
  5. bir deniz sevdalısı bir o kadar da melankolik yazar.
    #1413447 (cmoslogic, 15.03.2007 09:58)
  6. vazgeçmek kelimesini entrylerinde lüzumsuz yere fazla kullandığını düşündüğüm yazar. hayatta hiçbir şeyin vazgeçmek kelimesini haketmediğini bildiğini de hissediorum. çok klişe olacak ama "her son yeni bir başlangıçtır" derler ya, öyledir cidden. bazen sonlar da güzel gelebilir sonradan bakınca.
    #1413692 (yasak merve, 15.03.2007 11:53)

© 2008 - uludağ sözlük

pervin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. pervin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pervin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» knife » kitabevi » lynyrd » izlanda » dostum eski sevgili demissin ama bu abazanlik » gitme diye yalan bile soylerim » ali fuat cebesoy » bankamatik memuru » tatarlarla savasmaktansa zehir icerim » cehennem » papyon takmak tatara zulumdur » iyilik yapmaya gelmiyor aq denilen anlar » mayfair » necrofili » gs nin sukru saracoglu nda kupa kaldirma hayali » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bosanmak isteyen insanlara hic anlam veremiyorum » anne yazar olsa acacagi olasi basliklar » dam basinda oturan eski sevgili » the diving bell and the butterfly » ulseratif kolitis » siyasetsizligin kirliligi » intakrin etki » kurt hareketi sosyalisttir » grief » hozat » kemcuk agizli » i melih gokcek » klorofil » iyi saatte olsunlar in barinma mekanlari » uretim cini