pertek in tarihi eserleri 

kapat
  1. pertek ve çevresinde bulunan eserler.

pertek kalesi
    sagman kalesi

tilkikoy suryani kilisesi
    ermeni kilisesi

asagi / celebi ali camii
    yukari / baysungur camii
    sagman camii ve turbesi
    #3400255 (arabam var, 15.05.2008 14:22)

© 2008 - uludağ sözlük

pertek in tarihi eserleri başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. pertek in tarihi eserleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pertek in tarihi eserleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» finally free » ergenekon yok diye yirtinan sozluk yazari » ulker pasifik » championship manager » o eksiyi ben verdim hocam » toph bei fong » yalnizlik senfonisi » sureyya ciliv » baby we better try and get it log » sinan engin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci