persistence of time 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. the disintegration of the persistence of memory
  2. night time is the right time
  3. there s never enough time
  4. no more time
  5. my time is now
  6. the time won t come
  7. your time has come
  8. tea time
  9. time is my everything
  10. try me one more time

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» cinsel ozgurluk basliklarini hep erkeklerin acmasi » gumushane nin tarihi eserleri » eastern promises » salca » votka » artur rasizade » munevver andac » epilog » ebru drew » seklem » hamdi bey vs jacop » mustedric » gangster » tuncay ozkan in 40 milyon dolari var sanmak » entrylerinizi takip ediyorum cok hossunuz » demir kirat » en ilginc dukkan isimleri » midkemia » avrupa yakasi mahmut » the sims 2 castaway » as the eternity opens » aklovir » kim feenstra » erkeklerin kitap ve defter tasima bicimi » eksi sozluk ile uludag sozluk arasindaki farklar » tarihin sonu » ictim sarabi siktim arabi » ben gideyim » smiley sentetizmi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa