persembe herkes beyaz giysin 

kapat
  1. makaraya alınmayacak ciddi bir meseledir. beşiktaş'ın uefa kupasında mücadele edeceği tottenham takımı ile yapılacak olan perşembe günkü maça, maça gelen herkesin düzgün bir görüntü oluşturup, yapılacak tribün şovuna katılması için, seyircilerin beyaz giymesi hakkında yapılan slogandır. mont olur, kazak olur, forma olur, tişört olur. bu tamamen gelecek kişinin seçimine bağlıdır. ama beyaz olması tribüne uyum sağlaması açısından önemlidir. * *
    #742879 (salca, 16.10.2006 01:40)
  2. cuma herkes pembe giysin şeklinde bitmesi muhtemel eylemleri başlatmak amacıyla kontak deliğine sokulmak istenen anahtar.
    #742884 (Freud, 16.10.2006 01:42 ~ 01:43)

© 2008 - uludağ sözlük

persembe herkes beyaz giysin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. persembe herkes beyaz giysin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu persembe herkes beyaz giysin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» izmir sevgisi » vatandas riza » ne yaptim biliyor musun » kucuk park » www wwwwwwwwww www » zengin olup devlet universitesine giden ogrenci » the doors cafe » farmakodinamik » iyi saatte olsunlar in barinma mekanlari » are you there » dam ustunde tarhana kurutan eski sevgili » back in black » ab grubu izleyici » daniel gonzalez guiza » alev korun » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yakisikli gosteren ayna » formikasyon » cehennem » intern » tuncelispor » stupor » sol frame in eski sevgili ile dolmasi » ordo » okul kantininde kimiz satilmamasi » turkiye de atmosferi en iyi olan takimlar » butun eski sevgilileri imha etmek » can t smile without you » nurhak » katalepsi » kirik kumandanin bantini soken eski sevgili