perseis 

kapat
  1. yunan mitolojisindeki helios'un karısı.
    (larker, 15.07.2007 15:00)
  2. bir peridir, deniz perisi, güneş tanrısı heliosun çok sevdiği eşi.
    (perseis, 24.02.2008 09:06 ~ 19.03.2008 06:47)
  3. Okeanos kizi perseis tanri helios'la birlesir ve buyucu kirke, kirkos krali aietes, minos'un karisi pasiphae, ve kendi adini tasiyan perseis'i dogurur.

Babasi okeanos'la annesi tethis'ten dogma ucbin kizkardesi oldugu soylenir.
    (extremeufo, 25.02.2008 01:32)
  4. Hosgelmistir. Hem sozluge hem dunyama. zamaninda neden helios nickini almadigima hayiflanmama sebep olan kisidir. . .
    (extremeufo, 01.03.2008 09:01)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» aysen ozdemir » medya tekeli olarak aydin dogan » peter schmeichel » islahiye nin tarihi eserleri » kelebek etkisi » berber koltugunun bir korku sendromu olmasi » tenzip buyurmak » batuhan karadeniz » counter strike da ki fucker nickli gencler » luks yalova seyahat » 13 mayis » son iyi oylanan entrylere eksi oy veren ibne » finaller yaklasiyor tehlikenin farkinda misiniz » fakir fukara edebiyati » uludag sozluk facebook grubu » elif dedim be dedim » will it blend » yer cekiminin faturasini odememek » sen git kocan gelsin » eski camlar bardak oldu » oldun sen » deli dumrul yasasi » 2009 uefa kupasi sampiyonu besiktas » kader donek bir fahisedir » banyan » mulayim » 14 mayis 2008 new orleans san antonio maci » ucmak icin guzel bir gun » maddeyi esas almak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa