persac 

kapat
  1. yeni bir yazar.

(bkz: hoş geldiniz)
    (ecayip heyvanlara benziyirsen, 13.03.2008 08:15)
  2. death metal ve rock tınıları hakkında sözlüğe bilgi yığacağına kesin gözüyle baktığım brutal ses.

güverteye hoş geldiniz.
    (Kackelacka, 13.03.2008 08:41)
  3. kibar bir yazarmış aynı zamanda. hoşgelmiş.*
    (uretim cini, 15.03.2008 14:18 ~ 17.03.2008 12:04)
  4. müzisyen olma yolunda ilerleyen bir yazarmış kendileri aynı zamanda. *
    (uretim cini, 17.03.2008 12:06)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sevgilisi olmayanlarin yapmasi gerekenler » balkondaki salincaktan isirganlara dusmek » test yapacagim deyip test yapan hoca » corabi cikarmadan sevismek » ali pasa camii » black metal suicide » apaci » sozluk iletilerini alt alta okumak » raki masasina oturdun iste » sozluk yazarlarindan aforizmalar » alkonost » yarin gorusuruz » 1926 » canyon defence » igrenc basliklar » eksi sozluk ile uludag sozluk arasindaki farklar » dinsadansdjeveldyrkaar » tabu diyaloglari » rikimikipiki » still got the blues » satan is endless satan is timeless » deli kizim uyan » uludag sozluk » 17 aylik bebege tecavuz » ac misin tok musun » mutlu olmak icin » dolmus soforlerinin hiz tutkusu » mad jack the pirate » ikinci el araba alacaklara tavsiyeler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa