permutasyonu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. n in r li permutasyonu
  2. yok ebenin permutasyonu

© 2008 - uludağ sözlük

permutasyonu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. permutasyonu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu permutasyonu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» emily dickinson » niye ataturk posteri niye kanuni degil mesela » bir turk olarak kurtlere soruyorum » sozlukculerin gordugu enteresan ruyalar » yugoslav futbolu » host lan » sea wolf » tatarlarin turk olmalari » sozlukteki orta dunyalilar » art of fighting 3 the path of warrior » otimik durum » polemik yok mu yahu » yetersiz tatar » izani yok » tartar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hela yerine wc diyen vatan haini » terorun turkcesi » dam ustunde uyuyakalmis sevgili » melissa panarello » dostum eski sevgili demissin ama bu abazanlik » 6 ayda bir arayan sevgili » evlilik » subresyon » ama askim yok » 2014 dunya kupasi » janine jansen » uzun ince bir yol » 15 subat » asr i saadet jargonu » ibne dersin kizar da sikersin aldirmaz