perizat 

kapat
  1. bir kız ismidir. aynı zamanda bursa'da bir guzellik merkezinin ve kuaforun adıdır. cekirge'den dogumevine dogru inerken kukurtlu caddesine gelmeden sag tafartadır.
    #1021557 (kabaktadi, 19.12.2006 16:25)
  2. perizat'ın asıl anlamı peri gibi demektir.
    peri gibi,
    gercek olamayacak kadar guzel,
    iyilestirici.
    #1193116 (kabaktadi, 23.01.2007 08:09)

© 2008 - uludağ sözlük

perizat başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. perizat ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu perizat nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» romeo » the tudors » rising sun over europe » burt young » biricik suden » signal » gunun sozu » iran in amerikan savas ucagini indirmesi » osman pamukoglu » eleventh hour » klorin » quiet riot » unutma » cagatay » status » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fenerliyim ama tedavi goruyorum » siklopentanoperhidrofenantren » yaran bobiler resimleri » zengin insanlarin duyarsiz olusu » futbol tartismalari msn zirvesi » facebook ta hicbir eski arkadasi bulamamak » emo » usumek » michael skibbe » cengiz candar » nazim hikmet memleket » coconut tequila » facebook okey » yillar sonra msn de oturum acan eski sevgili » kurt