peri kizi 

kapat
  1. bakırköy'de kalitesi olan cafelerden biridir kendisi. ayrıca belirli günlerde canlı müzikte yapar. genelde fazla müşterisi yoktur. gelenlerde zaten oranın müdavimidir. fiyatlar çok pahalı değildir. ama menüde yazılan şeylerin çoğunu haftaiçi bulamayabilirsin.ama sorun değil maksat muhabbet derseniz mükemmel bir yer.üç katlıdır. en alt kat ışık görmez armut koltuklar vardır. ikinci katta da deri koltuklar, üçüncü katta normal cafe tarzıdır.
    #123738 (kacak kelebek, 21.03.2006 21:04)
  2. kibariye'nin arabesk günler adlı albümünün en az bilinen ama en güzel şarkılarından biri*...
    (bkz: underground arabesk)

en güzel duygularla yuvamızı kurmuştuk
    en tatlı hayallerle karı koca olmuştuk
    birimiz peri kızı birimiz padişahtık
    bir masal dünyasında ne güzel yaşamıştık
    büyü bozuldu birden hatıralar ağladı
    mazi kalan günlerden bizde sevgi kalmadı

evimiz kuzu gibi gönlümüz bir saraydı
    ne olurdu ah tanrım aşkımız yaşasaydı
    birimiz peri kızı birimiz padişahtık
    bir masal dünyasında ne güzel yaşamıştık
    büyü bozuldu birden hatıralar ağladı
    mazi kalan günlerden bizde sevgi kalmadı
    #139597 (ferrole, 30.03.2006 14:18)
  3. kacak kelebekin bizi* büyük bir heyecan ve hevesle götürdüğü ama gel gör ki gittiğimizde yerinde yellerin estiğini gördüğümüz ve hem dumura hem hüsrana uğradığımız kafe (imiş).
    #541977 (bettyboop, 15.08.2006 12:41)
  4. ing. nymph
    #618656 (scarlet, 09.09.2006 01:28)
  5. Bakırköyün en güzel kafesidir. Rahatça koltuklarda yayılabildiğiniz ve servisi iyi olan nadir yerlerdendir. Ayrıca sahibi bizi pek sevmez arkadaşımızın doğum günün de orayı tutmuştuk ve alt kattaki armutları bi köşeye toplayıp yaptığımız karambol sonucu az daha atılıyorduk. Şiddetle böyle davranışlardan kaçının. Çünkü o bayan orda adı geçen peri kızı değil...
    #911141 (o24ur, 26.11.2006 08:22 ~ 08:23)
  6. Söyleyemediğim cümle.

Şimdi boğazım da bir düğüm,
    Yüreğimde yangın.
    Gidişini hatırlıyorum,
    Çayın yarım kalmıştı.
    Cümlelerin kırık.
    Gidiyorum; peri kızı!
    Git;.
    Çayım yarım kaldı peri kızı!
    Yarım kalsın!

Gittin;
    Söyleyemediğim cümle,
    Masada kaldı.
    Kırık dökük;
    Söyleyemedim.
    O iki cümleyi söyleyemedim.
    Gittin;
    Yokluğun, yarım kalmış çayın, pişmanlığım kaldı masada.
    Hoşçakal masal,
    Hoşçakal okuduğum,
    Sevdiğim en güzel masal...
    #2335056 (PNaR, 18.09.2007 03:36 ~ 03:37)
  7. masalllarda bol olur bunlardan. böyle minik kımıl kımıl kanatları olur.
    #2335086 (kratostol, 18.09.2007 03:49)

© 2008 - uludağ sözlük

peri kizi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. peri kizi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu peri kizi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 1475 » uludag sozluk vizyonu » lost » kazikistan cumhuriyeti » birinci tekil sahis » osmanli » taksimetres kizlar » eyvallah » sol frame » hacel obasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games