perfect hideout 

kapat
  1. stephen manuel'in yönettiği, başrollerini billy zane, melinda cohen ve cristian solimano'nun paylaştığı 2008 yapımı film.

henüz nedir ne değildir bilmiyorum şahsen.
    #3415891 (enderun sevgiler, 19.05.2008 01:58)

© 2008 - uludağ sözlük

perfect hideout başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. perfect hideout ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu perfect hideout nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kafede yiyisen ciftleri ayiran garson » dadaizm » eski sevgiyle ilgili baslik acanlari damda sitmek » tatarlarla savasmaktansa zehir icerim » bedava sirke » twelve » anadolu rangers » janine jansen » azerbaycan milli futbol takimi » ataturk un emanetini devirmek istemek » necirvan barzani » universitede okudugu halde oss ye girmek » tuncay guney in ergenekon hakkinda konusmasi » windows vista » nazli yarim emo olmus » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dam ustundeki sevgili » musvette e dergi » ayabakan » ofori » i lav monolog » isinmak icin vodka icmek » google earth un turk haberciligine katkilari » uyku felci » psikopatlastiran ilkokul sarkilari » lord esseinski » unlu birine benzemek » bc brno » sitare » erotomanik sanrilar » aura hiemis