perdita 

kapat
  1. hoş sohbet tellalı, güzel insan, hoşgeldin dediğim dördüncü nesil yazar.
    (arpaci kumrusu, 10.07.2007 10:17)
  2. 101 dalmacyalida pongonun hanımı.
    (thor, 10.07.2007 12:59)
  3. (bkz: perdita felicien)
    (dersini almis da ediyor ezber, 10.07.2007 13:01)
  4. hem okur, hem çalışır, hem de yazar*, çıtı pıtı, hanimiş yazar.
    bir oturuşta 10 bardak votkayı bana mısın demeden içer. inanmayanlar için delili var.
    (antuza, 10.07.2007 13:32)
  5. hoş sohbet, bazen dertli ama çoğunlukla neşeli çılgın okur. hoş gelmiş aramıza. *
    (selc, 10.07.2007 13:40)
  6. narpiz'i bilen tonton bir babaannesi olan bir baska seker kayitliokur. hep cok calisiyor, hep cok mesgul. ruhu daraldiginda ustunuze guzel siirler puskurtebilir ki ruhunuz doyar bedavaya. hosgelmis.
    (narpiz cigneyen yilki ati, 10.07.2007 14:10)
  7. bu aralar oldukça dertli gördüğüm msn de yanlız gecelerin vefalı arkadaşı, ankaralı dünya tatlısı hatun kişi. sek votka içebilecek kadar sağlam içici, beyaz atlı prensini beklerken ömrü cüreyecek bir gün tek korkum o
    (nvrs, 10.07.2007 14:50 ~ 21:13)
  8. Temizlik yapmaktan bunalmış bir bünyeyi biraz olsun kendine getirmiş yazar.Hoşgeldin demesiyle temizlikten bunalıpta buraya gelip duygularımı tercüme ettiğimde kolay gelsin demesiyle gözümde artı bir puan kazanmıştır. (bkz: Şaka şaka)
    (hermia, 11.07.2007 15:46)
  9. işerinin onca yoğunluğu arasında her saat başı uğrayan, muhabbetini esirgemeyen, topuklu ayakkabıyla nasıl daha hızlı koşarım adlı tezine sonuna kadar destek verdiğim esmer bomba. *
    (cernonil, 13.07.2007 04:27)
  10. o şu kısacık hayatımdaki en önemli kişilerden birisi, o şu ailede beni anlayan sanırım tek kişi, o benim ablam*.
    (belgarath, 04.08.2007 17:42)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» gercegi inciten papagan » filistin » dile dolanan sarkilar » sukunet » kocamustafapasa » yaran facebook gruplari » circle » kirli yuzlu melekler » topac dansi » pinhani » sevgilinin vurdumduymaz olmasi » kelebek » ali pasa hamami » lily allen » goksu » cunt cunt gimme more » www2 » siir » verilen oyu degistirebilmek » komedi dukkani » hayati tespitler » babanin sinavin nasil gectigini sormasi » dumlupinar denizaltisi » iki yabanci » banana joe » probis » banned from heaven » arda turan » ceddin deden neslin baban a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa