perde kapanir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yuzun perde perde solmasi
  2. akp ne zaman kapanir
  3. tipine bakanin uc yil kismeti kapanir
  4. agzim acilirsa sozluk kapanir
  5. avrupa birligine girdigimizde birlik kapanir
  6. acilir kapanir kapilarin herkese acilmamasi
  7. perde
  8. bir perde
  9. son perde
  10. ikinci perde

© 2008 - uludağ sözlük

perde kapanir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. perde kapanir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu perde kapanir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» konusmayi sokmek » esen fizik » yalanim varsa surdan suraya sevismek nasip olmasin » deniz feneri almanya dan bana ne » eleni karaindrou » ozcan deniz kendini cok gelistirdi » taha ozer » anaokulunu disaridan bitiren insan » bir boka benzemeyen minimal siir » git hadi git ismail yk » ingiltere nin saglik sistemi » gretsch » molly sims » mr big » hos sohbet » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » babanin sevgisinin anlasildigi anlar » howjsay com » osman mumtaz rakmetil » melissa boyner » buymak » son bahar » vibratore turkce karsilik bulmaca » pelin batu » cehennem degnekcisi » i love you baby diyen bebek » ispat » g dogu anadolu dusuk yogunluklu savas komutanligi » hayatinda hic budur iste butonunu gormemis yazar » daniel guiza nin turkiye de gol krali olmasi » adini bildigi herkesi facebook una ekleyen insan