pepsi ve coca cola arasindaki ortak noktalar 

kapat
  1. ikisi de amerikan şirketi olup ikisi de masonların elindedir. bunun yanında iki şirket de francising sisteminden yararlanmaktadır.
    #2678897 (CuneytBehlulUz, 09.12.2007 04:27)
  2. ikisi de 2. bardaktan sonra bayar..
    #2678916 (seytanalimonataismarlayanadam, 09.12.2007 04:38 ~ 15:24)
  3. ikisi de koladır lakin ben yine de anketin anuna goyyim.
    #2678977 (dark darkest darko, 09.12.2007 06:29)

© 2008 - uludağ sözlük

pepsi ve coca cola arasindaki ortak noktalar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. pepsi ve coca cola arasindaki ortak noktalar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pepsi ve coca cola arasindaki ortak noktalar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» vujacic » turk telekom » hazal » lilian » ridvan i bitirecektim » imlec » ray » soner yalcin » baba ben bu gece erkek arkadasimda kalacagim » hayko cepkin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci