people arts 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. soleil arts
  2. digital arts
  3. liberal arts
  4. martial arts
  5. fine arts
  6. electronic arts
  7. faculty of arts and sciences
  8. museum of fine arts
  9. electronic arts sports
  10. fine arts festival

© 2008 - uludağ sözlük

people arts başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. people arts ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu people arts nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ideal erkek » yiyorum yiyorum doymuyorum » astereognozi » necirvan barzani nin turkiyeye davet edilmesi » henna » bosna hersek » arsivci » alev korun » sevgiliyle beraber sicmaya calismak » arda turan » status epileptikus » sponge bob » zall bana server bul lan allahsiz » sevgili » allah seni top etsin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » divisio » 2008 krizini islam ulkelerinin tetikledigi iddiasi » gercegi degerlendirme yetisi » sair uuserlardan siirler » sozluk yazarlarinin nicklerinin emoca karsiliklari » kaybetme kusaginda kemalizm » kule bar » nazim hikmet ran » lavinya » kardese yapilan iskenceler » resident » cocuklarin aglarken vites artirmasi » yaran entryler » sempatik olmak icin tislayarak konusmak » hezeyan