penta don 

kapat
  1. yaran bir nicke sahip ikinci nesil caylak*

edit : artık yazar olmus hosgelmiş
    (dopdop, 09.07.2006 22:55 ~ 12.07.2006 00:38)
  2. bir yanlış anlama sonucu tanıdığım, aslında gayet mantıklı ve de aklı başında olan izmir-ankara orijinli adanalı yazar.
    (beyazyelkenli, 19.08.2006 15:01 ~ 23:54)
  3. (bkz: annesi calisan cocuk)

bu kadar mı güzel anlatılır kardeşim... tıpkısının aynısı.

adam, çocukluğumun tüm avantajlarını yazmış.
    (Mosquito, 29.09.2006 01:57)
  4. su aralar dikkat ceken yazar. yanliz kanimca sadece aksamlari takiliyor sozluge. *
    (what is your problem 2, 18.03.2007 03:57)
  5. an itibariyle bana ayar vermis kisilik. *
    (what is your problem 2, 18.03.2007 04:04 ~ 04:09)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» aritra » uzun hikaye » progressive » sakinlik huzur verir » ralink » dalton ana » merhabaya hasret kalmis insanlar » blood of hatred » gunesimin onunden cekil » astronomy » mulayim » 15 mayis 2008 san antonio new orleans maci » erman toroglu » ahi emir ahmed turbesi » kutukutupense » 1938 » sorma » suicide bomber » trt » pat benatar » cagdas yunan siiri » too drunk to fuck » kiyamet olacak diye magaraya saklananlar » snot » dragonheads » itu sozluk » the piano tribute to iron maiden » batinin ilmi kalsin kizlari gelsin » sozluk yazarlarindan aforizmalar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa